Meryem

Yaşım yirmi altı oldu bu sene. Duvar döküldü rutubetten Beton gri bir kabak gibi ortaya çıktı. Bazen gecenin ortasında yağda yumurta pişiriyorum. Dünyanın en ıssız cızırtıları bunlar Işıl, Duyuyor musun? Hayatı seviyorum yine de. İstersen iki kalp çizer altını da imzalarım. Bana beni kötülüklerden korusun diye verdiğin Cevşenü'l-Kebir'i duvara astım.
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
İki sigaram kaldı bu gece için Yüzyıl yetecek çocukluğum, İki muhabbet kuşum, Biraz da ateşim var. Dua ediyorum ateşe Vazgeçsin diye beni yakmaktan bu gece Dünyanın bütün sabahları için iki bilet al maviş anne Aman umutsuz bir yer olmasın!
Edebiyat
Bilir misin maviş anne? Ben çekildiğim her fotoğrafta Defolu bir kelebek gibi çıkarım
Edebiyat
Yüzümdeki çillerden başka İsyan eden biri yok hayatımda
Edebiyat

Meryem

, bir kitap okudu
Puan vermedi·76 syf.·
6 saatte okudu
·
2020 16. kitabı
Didem Madak
8.5/10 · 26,4bin okunma