Ahmet

Ahmet
@Pyotr
İnşaat Mühendisi
Lisans
Denizli
536 okur puanı
Temmuz 2017 tarihinde katıldı
Diğerleri gibi yüzmemi engelleyecek hiçbir şeyim yok ama diğerlerinden daha güçlü bir belleğim var, bit zamanlar yüzemediğimi henüz unutmadım. O zamanı unutamadığım için yüzebiliyor olmanın bana bir yararı yok, yüzebildiğim halde yüzemiyorum.
Diğerleri tarafından terk edilmiş yaşarken yine de insanlar arasına karışma özlemi duyan insan, günün değişik saatlerinde havadaki ya da iş yaşamındaki değişiklikleri karşılayabilmek için bir insanın elinden güç almak isteyen insan, sokağa bakan bir pencere olmadan uzun süre yaşayamaz. Bu insan hiçbir şeye bakmayarak, sadece yorgunlukla dışarıdaki insanlarla gökyüzü arasında dolaştırır gözlerini; pencerenin pervazına doğru harekete geçmişken vazgeçer ve başını biraz geriye atar, fakat aşağıdaki atlar, onların sürdükleri arabalar ve gürültünün içine karışır; Tanrı'ya şükürler olsun, işte bu anda diğer insanlarla bir uzlaşma sağlamış olur.
İnsan bir Kızılderili olabilse! Oracıkta hazır bekleyen, koşan bir at üzerinde boşluğa eğilmiş, kendisi dd sarsılan yerin üzerinde kısa sürelerle sarsılabilse, ayağını üzengilerden çekse, hatta üzengi denen şeyin varlığını unutabilse ve önünden uzaklara dek açılan yeryüzünü dümdüz biçilip biçimlendirilmiş bir kır olarak görebilse, sonra atın bir boynu ve başı olduğunu bile unutabilse!
Sorulara yanıt veremeyen sınavı geçmiş sayılır.
O halde neden evlenmedim? Her yerde olduğu gibi tek tük engeller çıktı ama yaşam, bu engellere yaklaşımdan ibarettir.