Resul Aliyiğit Tekin

Benim cumartesi gününün keyfini normal bir insan gibi çıkarmak istememi de bir türlü anlayamıyor. .....
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
10/10
·112 syf.·
51 günde okudu
·
2022 1. kitabı
Nasreddin Hoca
8.1/10 · 110 okunma
KÜÇÜK KIYAMET Nasreddin Hoca’ya sormuşlar: “Kıyamet ne zaman ola­cak?” Hoca: “Hangi kıyamet?” “İlahi hocam, kaç tane kıyamet var?” “Hanım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem
BİRAZ DA BEN ÖLEYİM Hoca’yı Ramazan’da iftara davet etmişler. Yemekte börek tepsisinin başına üşüşüp ev sahibi atıştırmaya, atıştırdıkça si­niyi kendine çekip yutmaya başlamış. Her lokmasından sonra “Oh, öldüm!” diyormuş. Hoca dayanamamış, tepsiyi kendine çektiği gibi, “Birader, bırak biraz da ben öleyim!” demiş.
ESKİ MEZAR Hoca dostlarına vasiyet etmiş: “Ölünce beni eski bir mezara gömün.” “Niçin hocam?” “Melekler gelince, onlara ‘görmüyor musunuz, benim kabrim bile çökmüş, beni çoktan sorguya çektiniz derim.”