Seda

Seda
@Sabret_sukret_seyret
Ne bilirsin belki de ALLAH (hiç beklenmedik)yeni bir durum yaratır. [et- Talak1] Medeniyet Tasavvuru Yolculuğu
Dünya Hayatı Cihad Ve İmtihan Meydanıdır Azizim!
Bismillahirrahmanirrahim Ey kardeşlerim! Size cihad yolu yazıldı ALLAH neyin faydalı neyin zararlı olduğunu çok iyi biliyor. Çoğu zaman insandaki nefsi savaşmaktan hoşlanmaz, Halbuki bu, onun faydasınadır da bilmez! Nefis kendi hayrına olanı bilmeden Ve ilim üzere olmadan bu hayrı def eder.
Sayfa 53 - Ekin yay./11.baskı Aralık 2023/İstanbul
Filistin
Reklam
Bazi maskeler sahte olsa bile , insanı güldürür ,mutlu eder...
Gözünle gördüklerine sakın inanma.Görünenlerin hepsi sınırlıdır.Anlayarak bakmaya, bildiklerinin ötesine geçmeye çalış.O zaman uçmanın anlamını daha iyi öğreneceksin.
Sayfa 108
İnsanlar birbirinin duraklarıdır uğrarlar ve geçerler.Bu yüzden hiçbir misafiri ev sahibi sanıp kalbinin anahtarını teslim etme. Unutma ki duraklar sabit kalır, yolcular ise hep değişir. Önemli olan, gidenlerin ardından boşluğa değil, kendi yoluna bakabilmektir."
Bir şeylere anlam yüklemek insana kaybettirir. Her zaman umutlu olmak kaybettirir.