Fırat ALADAĞ

Fırat ALADAĞ
@Samnadam
Ayrık otu
İnsan önce düşünmediği hiçbir şeyi yaratamaz. Bu ifadeyi daha da önemli başka bir ifade izlemektedir: İnsanın düşünce dalgaları bilinçli olsun olmasın kendilerini hemen fiziksel eşdeğerlerine dönüştürürler. Sadece şansla ele geçen düşünce dalgaları (başka zihinlerin gönderdiği düşünceler), tıpkı kişinin kendi tasarladığı ve yarattığı düşünce dalgaları gibi, o insanın mali,mesleki,profesyonel ve sosyal kaderini belirleyebilir.
Sayfa 197 - altın kitaplar·Kitabı okudu
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Kararsızlık korkunun fidesidir! Kararsızlık, şüpheye dönüşür, ikisi birleşir ve korku haline gelir!
Sayfa 195 - altın kitaplar·Kitabı okudu
Bilinçaltı boş kalmayacaktır! Eğer ona planlar göndermezseniz, ihmalinizin sonucu olarak bilinçaltına ulaşan düşüncelerle beslenecektir.
Sayfa 173 - altın kitaplar·Kitabı okudu
Erkekler başka erkeklerle mücadele ederken yıkılmaz irade güçleriyle birer dev olabilirler, ama seçtikleri kadın tarafından kolayca idare edilebilirler.
Sayfa 169 - altın kitaplar·Kitabı okudu
Erkeklerin en büyük ateşleyici gücü bir kadını memnun etme arzusudur!
Sayfa 169 - altın kitaplar·Kitabı okudu