Seda

"Hayat bizi sarhoş ettiği sürece yaşamak mümkündür, bir kez ayılınca hepsinin aptal bir yanılsamadan ibaret olduğunu görmemek ise imkânsız! Kaldı ki bunun ne eğlenceli ne nükteci bir yanı var, sadece zalim ve aptalca! "
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Bütün ruhumla iyi bir insan olmak istiyordum, fakat iyiyi ararken henüz gençtim, tutkularım vardı ve yalnızdım, tamamen yalnız."
"Muhafazakârlık o zamanlar, şimdi olduğu gibi kendilerini fazlasıyla önemli gören, dar görüşlü, zalim, ahlaksız insanlar arasında sıkça görülürdü.Öte yandan akıl, onur, dürüstlük, iyi huyluluk ve ahlak gibi niteliklere daha çok inançsızlar arasında rastlanırdı."

Seda

, bir kitap okudu
7/10
·309 syf.·
21 günde okudu
·
Okunma: 10 Kasım 2022 17:05
·
2022 52. kitabı
Vigdis Hjorth
7.7/10 · 6,6bin okunma
"Aniden.Aralıkta.Diz boyu kara batmışım.Kendi kendime konuşuyorum ve cevap veren yok.Sen sessizsin.Evet sevgilim, olanlar olmuş."