Kvothe

"Bazen hepimiz bir filme hapsolmuşuz hissine kapılıyorum. Repliklerimizi biliyoruz, nereye doğru yürüyeceğimizi biliyoruz, nasıl oynayacağımızı biliyoruz, sadece kamera yok. Yine de çıkamıyoruz filmin içinden. Ve film kötü
Sayfa 55·Kitabı okudu
Edebiyat
Reklam
"Bütün türler kendilerini yok ederler. Dinazorların sonu da böyle oldu. Canlı namına ne varsa yediler, sonra birbirlerini yemeye başladılar ve sonunda tek dinazor kaldı ve o orospu çocuğu da açlıktan öldü."
Sayfa 25·Kitabı okudu
Edebiyat
"Yaşarken hepimiz farklı tuzaklara yakalanırız. Kimse kaçamaz o tuzaklardan. Bütün hayatını bir tuzakta yaşayanlar bile vardır. Önemli olan tuzağın tuzak olduğunu fark etmektir. Fark edemiyorsan, bitmişsin."
Sayfa 22·Kitabı okudu
Edebiyat
"Kendi sesinizi bulmaya uğraşmalısınız çocuklar ve harekete geçmek için ne kadar beklerseniz onu bulma şansınız o kadar azalır. Thoreau der ki 'Çoğu insan hayatını sessiz bir çaresizlik içinde yaşar.' Bunu kabullenmek niye? Risk alıp yeni yerlerde gezinin."
Sayfa 52·Kitabı okudu
Edebiyat
"İnsan çok yorgun olmaz, tükenmiş olur."
Sayfa 51·Kitabı okudu
Edebiyat
Reklam