kitaplara dair

kitaplara dair
@Skrn___
ınstagram @mahfedepuyan
Üniversite
Türkiye
İskenderun, 2 Aralık
127 okur puanı
Haziran 2021 tarihinde katıldı
Dünyaya geldikten sonra yaşamımıza yetecek kadar yiyecek verirler; işlerine yaramaz duruma geldiğimizde de korkunç bir acımasızlıkla boğazlarlar.
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
➖Bazen anıları hatırlamak yorar insanı. Geçmişinde yaşadığı iyi ya da kötü olaylar gelecekte aklına gelince duraklar insan. Ya der, ben o gün çok gülmüştüm. O gün hayatımın en güzel günüydü. O gün yüzümde sonsuz bir tebessüm belirtmişti. Kalbimin kapakçıkları kapanmayacak gibi hızlı atmıştı. Ama değişti.. ben o gün çok ağlamıştım. Ağlamaktan ciğerim yanmış, nefesim kesilmişti. Umudum tükenmiş, artık her şey bitti demiştim. Ama bitmedi.. pes etmedim. Yoluma devam ettim. Her acı, her mutluluk geldi geçti. Herşey yerini yeni anılara bıraktı. Her an yeni maceralara atılmak için hayat bana fırsatlar sundu ve devam ettim. Anılar.. bazen çok can yakıyorsunuz.. söylemek istedim.
SENİ SAKLAYACAĞIM Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözerlimde. Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya… Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım… Anlayacaksın. ÖZDEMİR ASAF
Ayrıca bozulmuş, şişip de kabarmış gibi kötü bir kalbi vardı.