Nasıl hissedersek hissedelim, doğru şeyi yapmak için kendimizi eğiterek daha iyi insanlar olabiliriz. Daha cesur olmak istiyorsak cesaret gerektiren eylemlerde bulunmak için kendimizi zorlamalıyız, daha fazla özdenetim sahibi olmak istiyorsak ayartıcı şeylere daha fazla “hayır” demeye çalışmalıyız..
Yetersizlikleri ve duyguları yüzünden çocuklarla alay etmek, onlara saygısızlıktır. Alay etmek aranızdaki bağı zedeleyebilir. Çocuğunuzla alay ettiğinizde –siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun– özsaygısı azalacaktır.
Bu kitap iyi ki okudum diyebileceğiniz bir türden kitap olabilir. Baştan sona kadar pozitiflik aşılayan kitap, güçlü bir kadın olabilmenin reçetesini elinize veriyor. Maya Mask hayatından paylaşmış olduğu kesitlerle, hem bedensel hem de ruhsal sağlık açısından yararlı bilgileri de bizlere sunmuş. Kitapta herkese ilaç gibi gelecek örnekler , bilgiler mevcut. Bu kitapla bir şekilde karşılaşan kişi , gerçekten çok şanslısın benim gibi.