Hazim

Hazim
Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir ama hakikatin peşindeki insanlar için huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır .
Kitap okurken dinlediğiniz müzikler nelerdir . Önerebileceginiz müzikler var mıdır .Benim size önerim ise farid farjad golha 'yi dinlemeniz .
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan iki yeni Kanun Hükmünde Kararname'de (KHK) evlilik programları yasaklandı. Yediden yetmişe bekarı ile evlisiyle çocuğu ile yetişkini ile milyonlarca insanin izlediği bu saçma sapan programlarin bir son bulması ülke açısından kayda değer buluyorum. Cok çok önce olması gerekiyordu bunun ki zehirli tohumlarını insanların üzerlerine sacmadan önce . Umarım bu alınan karar yürürlüğe girer . Rtük tarafindan gereken her neyse yapılır ve programlar kapatılır bizde artık rahat bir nefes alırız.
Ey iman edenler! Allah için adaleti sağlayan şahitler olunuz . Bir topluluğa olan kininiz sizi adaletsizlige sevk etmesin .Adaletli davranın . Bu takvaya en yakın olan davranıştır .Allahtan korkun ,muttaki olun . Çünkü Allah her ne yaparsaniz , bundan haberdardır. (Maide süresi 8.ayet)
Sayfa 109
Din
"Eğer siz şükredip ,iman ederseniz ,Allah size niye azap etsin ? Allah ,her türlü şükre layık olan ,herşeyi bilendir. (Nisa süresi 147.ayet)
Sayfa 102
Din
Hatta, asıl olağanüstü sayılacak şey ; bu iyiliksever kişilerden , bu insanlığın kurucularından çoğunun özellikle birer kan dökücü olduklarıdır. Kısacası , ben şöyle bir sonuç çıkarıyorum : Büyükler şöyle dursun , ama toplumun içinde biraz olsun sivrilenler ; yani küçücük bir yenilik yapma yeteneğini gösterenler , yaradilislari gereğince , herhalde - elbette az yada çok - birer cani olmak zorundadırlar . Yoksa sivrilmelerine olanak yoktur. Herkesle ayni düzeyde kalmaya ise yine yaradilislari gereğince razı olamazlar.
Sayfa 359·Kitabı okudu