Bensu

Cehennem, acı çektiğimiz yer değildir. Cehennem, acı çektiğimizi hiç kimsenin bilmediği yerdir. -Hallac-ı Mansur
Sayfa 15 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?

Bensu

, bir kitap okudu
7/10
·72 syf.·
3 saatte okudu
·
2021 32. kitabı
Nihan Kaya
8.1/10 · 4.271 okunma
“Sevme,” diye karşılık verdi Mete, “Sen, ben misin?”
Sayfa 40 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
…hislerim, Bana kendimle ilgili bir şeyleri söylemek için oradadırlar. Hislerimi tanımazsam kendimi de tanıyamam. İster mi Tanımazsın, içimdeki çocuğu konuşmasını engellemiş olurum.
Sayfa 19 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
Kendimle ilgili bilmediklerim, bildiklerimden fazla. Her insanın kendisiyle ilgili bilmedikleri, kendisiyle ilgili birliklerinden fazladır ve bu bilinmeyenler, kaç yaşında olursak olalım, içimizdeki çocukla ilgilidir. İçimdeki çocuğu dinlemeyi öğrenirsem, içimdeki çocuk konuşabilir. İçimdeki çocuk, ben onu ne kadar iyi dinlersem o kadar iyi konuşur, kendini o kadar iyi ifade eder. İçimdeki çocuk konuşursa, kendimle ilgili bilmediğim şeyleri öğrenebilir, keşfedebilirim.
Sayfa 17 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu