Yûnus F.

Yûnus F.
@YASAVUL_
"Biliyorum sana giden yollar kapalı..." Cemal Süreya
EGM
Türkçe öğretmenliği
Bursa
32 kütüphaneci puanı
397 okur puanı
Mayıs 2021 tarihinde katıldı
"O kendisi olmak için beni unutmaya belki muhtaç! Fakat ben ancak onun sayesinde biraz kendim olabiliyorum. Bu, belki de onun hiç anlamayacağı bir şey. O benim kaderimi bitmiş biliyor ve bunda haklı! Fakat ben onun kaderi üstüne acz içinde titriyorum."
Sayfa 381 - Dergâh Yayınları - 26. Baskı/Nisan 2015·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
"Hayır, onlar da benim gibiydi, hatta daha beterdiler. Hiç şüphe etmeden hodbindiler. Umumun parası sarf edilirken o kadar cömert, hasbî, kayıtsız şartsız yenilik taraftarı olan, benim eserimle övünen insanlar, şimdi kendi menfaatleri ortaya konunca birdenbire dönmüşlerdi."
Sayfa 374 - Dergâh Yayınları - 26. Baskı/Nisan 2015·Kitabı okudu
"Belki bu iyi gelir!' diyordum. Elbette birinden biri iyi gelecek ve ben de etrafımdakilere benzeyecektim. Muhakkak benzemeliydim. Benzemezsem yaşamak çok güçtü."
Sayfa 335 - Dergâh Yayınları - 26. Baskı/Nisan 2015·Kitabı okudu
"Herkes kendi boşluğunu bir parça duygu ile doldurmak, kendini süslemek istiyor, fakat musikiden o kadar anlamıyorlar ki şarkıları güfteleri için seviyorlar."
Sayfa 224 - Dergâh Yayınları - 26. Baskı/Nisan 2015·Kitabı okudu
"Sabır, insanoğlunun tek kalesidir..."
Sayfa 206 - Dergâh Yayınları - 26. Baskı/Nisan 2015·Kitabı okudu