Zehra Yağmur

Yarın uygarlığımızı inceleyecek olan tarihçiler, uygarlık o kadar aşınmıştı ki çökmesi için bir fiske yetti diyecekler.
Sayfa 197·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Ölümle düelloya tutuşmayınca, yaşam trajik boyutunu yitiriyor ve artık aynı tadı olmuyor. Ölümlü olma duygusu, özgürlük arzusunun temeli, hem felsefenin hem de sanatın varoluş nedenidir.
Sayfa 164·Kitabı okudu
İyi de neyi kutlayacaktık? Bugün öğrendiklerim beni bayram havasına girmeye değil düşünmeye sevk ediyordu. Geleceğim, hepimizin geleceği, dünyadaki yerimiz hakkında sakin sakin düşünme ihtiyacı duyuyordum.
Sayfa 61·Kitabı okudu
Çünkü ışık değerlidir, ama bedelini oyulan iki gözümle ödeyeceksem hiçbir değeri kalmaz.
Sayfa 51 - Aragon, La Diane Française·Kitabı okudu

Zehra Yağmur

, bir kitap okudu
Puan vermedi·140 syf.·
2022 5. kitabı
Selahattin Demirtaş
9/10 · 12,8bin okunma