Meral

Meral
@_MerSey_
I once was poison ivy, but now ı'm your daisy <3
Unutamadığım çocukluk anılarımdan biridir; yıllarca çamur deryası olup hiç el atılmayan yollar bir devlet büyüğü ziyaret edeceği zaman hemen asfaltlanırdı. Özet şu; biz insana "insan" olduğu için değil, gücü kadar değer veriyoruz.
Sayfa 89 - Kronik yayıncılık·Kitabı okudu
1K
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Bedenen sağdırlar ama özlerine yabancılaşmışlardır. Yaşayabilmeleri için özlerini, ruhlarını yok etmeleri gerekmiştir. Özleri yok olduğu için de içten içe öfkelidirler.
Sayfa 46 - Kronik yayıncılık·Kitabı okudu
1K
Çünkü çoğu kez " Sana çıkarım kadar değer veririm, " bakış açısına sahibiz.
Sayfa 38 - Kronik yayıncılık·Kitabı okudu
1K
Bu ülkede içindeki çocuk utanca boğulmuş ve bunalmış o kadar insan var ki ! Ben onlara " yetişkin çocuklar " diyorum. İçi çocuk ama bedenen yetişkin... Bunlar kötü insanlar değiller ama her türlü kötülüğü de yapabilirler.
Sayfa 46 - Kronik yayıncılık·Kitabı okudu
1K
Çocukluktaki utandırılma insanın bütün hücrelerine işler. İnsanın özüne kadar gider. İşte o zaman mutluluktan korkar hâle gelirsin; hayatında iyi bir şey olduğu zaman bilirsin ki bir şeyler ters gidecek. Başına bir şey geldiğinde de, " Çok şükür zaten mutlu değildim, " deyip kendini güvende hissedersin.
Sayfa 46 - Kronik yayıncılık·Kitabı okudu
1000Kitap