Ahmet Diker

Ahmet Diker
@_Merdmgiriz_
Allahtan başka kimden ne bekliyorsan hepsi seni hayal kırıklığına uğratacaktır.
Sosyal normları ve piyasa normlarını kendi ayrı yollarında tuttuğumuzda, hayat oldukça güzel ilerler. Ama piyasa normları düşüncelerimize bir kere ayak bastığında, sosyal normlar uzaklaşır. Piyasa normlarının su yüzüne çıkması içinse, paradan söz edilmesi yeterlidir.
Reklam

Ahmet Diker

, bir kitap okudu
Puan vermedi·328 syf.··
25 günde okudu
·
2023 1. kitabı
Soner Demirsoy
9.9/10 · 69 okunma
İbrahim bin Edhem Hazretleri dedi ki: “Her kim Allâhü Teâlâ’ya itaat ve ibadetlerinde gevşeklik ve tembellik hissederse bilsin ki bu, az veya çok haram şüphesi olan bir şey yediğindendir.”
İmam-ı Azam Ebu Hanife Hz'nin kıymeti ve büyüklüğünü anlamak için şu hadisi Şerif kafidir.Peygamber efendimiz (s.a.v) buyurdular ki : "Yüz elli senesinde dünyanın zineti(süsü) gider." Bu hadis-i şerifi duyduğu için şemsü-l eimme kerderi: Bu hadisi şerif Ebu Hanife içindir. Çünki yüz elli senesinde vefat eden İmâm-ı Azam'dır.buyurdu.
Sayfa 50·Kitabı okudu

Ahmet Diker

, bir kitap okudu
Puan vermedi·96 syf.·
12 günde okudu
·
2022 19. kitabı
Bostanzade Yahya Efendi
9.1/10 · 117 okunma