Sema

Sema
@___Sema___
Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için en değilim, daha değilim. Bu devasa iddiasızlığın verdiği özgürlüğün hastasıyım Evli ve anne.
Ankara Büyükşehir Belediyesi/Sosyal Hizmetler/Kütüphane
Laborant ve Veteriner Sağlık. Işletme. Halkla Ilişkiler....Hep öğrenci
Ankara
Ankara
403 okur puanı
Eylül 2019 tarihinde katıldı
Ah annem ahh...
Alzheimer ya da demansın ilk bakışta göze çarpmayan nitelikteki bir öncülü olan "hafif bilişsel bozukluk” çoğu insanda paranoya semptomları yaratır. Kaybolan bilginin yerini doldurmanın bir yoludur bu. Depresyonun, paranoyanın ve obsesif kompulsif bozukluğun tedavisi, hatta iyileşmesi mümkündü. Ancak demans için sadece bir süreliğine yardımı dokunan semptomatik tedaviler vardı. Her hasta nihayetinde kötüye gidiyor, hastalığa teslim oluyordu.
Sayfa 321
Reklam
Öyle...
Bana ne kadar kötülük yapılırsa yapılsın kimseye saygısızca gitmedim. Aram bozuk olsa bile birinin bana ihtiyacı olsa hiç düşünmeden giderim ama görüyorum ki; saygının sevginin hatta şefkatin bile iyileştiremeyeceği insanlar var. Alıntı* Sabahattin Ali
Düşe kalka büyüyoruz işte ...
+ Neden gözün kapalı yürüyorsun? - Bütün yolları ezberledim. + Ama düşebilirsin. - Bütün düşüşleri de ezberledim. Dancer in the Dark (Karanlıkta Dans) Lars von Trier