Sedanur

Sedanur
@__sdnr__
Ege Üniversitesi
Zonguldak, 31 Temmuz
59 okur puanı
Aralık 2020 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Bizler geçmişin mahkumları değiliz. Bulunduğumuz yerden başlayabiliriz. Bu konuda kınanacak "başkaları" yok. Hepimiz birilerine göre başkalarıyız.
Edebiyat
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.

Sedanur

, bir kitap okudu
Puan vermedi·160 syf.·
2021 21. kitabı
Leo Buscaglia
7.8/10 · 355 okunma
Bugün kim olduğumuz, geçmişte yaptığımız seçimlerin bir sonucudur. Yarın bugün seçtiğimiz şey haline geleceğiz. Değişmek, değişmeyi seçmek demektir.
Edebiyat
İnsanlar arasında küçük farklılıklar vardır ama o küçük farklılıklar büyük fark yaratır. Bu küçük farklılık tutumdur.
Edebiyat
Dünyaya karşı olumsuz duygular beslerseniz olumsuz yanıtlar almakta olduğunuzu hissedeceksiniz. Etrafınıza bakın. Mutsuz, doyumsuz yaşamlar süren insanların söyleşilerini irdeleyin. Kendilerine yaşam boyu sorun, dert ve kötü talih verdiğine inandıkları topluma karşı haykırıp durduklarını göreceksiniz. Bazen kendi elleriyle hoşnutsuzluğun hapishanesini kurarlar.
Edebiyat