Buse

"Peki ya o?" "O da sizi seviyor." Prens Andrey gülümseyip Piyer'in gözlerine bakarak, "Saçmalama..." dedi. Piyer sertçe bağırdı: "Seviyor, biliyorum!"
Sayfa 704 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Daha önce yaşamıyormuşum. Ancak şimdi yaşıyorum, ama onsuz yaşayamam. Ama o beni sevebilir mi?.."
Sayfa 703 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı
"Kader bu. Her şeyin bu noktaya varması kesinlikle kader. Daha o zaman, onu görür görmez farklı bir şeyler hissetmiştim."
Sayfa 702 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı
"Piyer mutlu olmak için mutlu olabilme ihtimaline inanmak gerek derken haklıydı ve ben artık buna inanıyorum. Bırakalım ölüleri ölüler gömsün, hayattayken yaşamak ve mutlu olmak gerek."
Sayfa 693 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı
İyi geceler :))
"Ah Tanrım! Tanrım! Nedir bütün bunlar!" dedi. "Madem uyumak lazım o zaman uyuyalım," diye devam etti ve pencereyi kapattı.
Sayfa 627 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı