Hayati

"O gece yeni doğan bir yıldızı bana göstermek için parmağını göğe doğru uzattığında, günlerdir yıkanmamış kirli parmağını öpmüştüm."
Edebiyat
Reklam
Puan vermedi·96 syf.··
Beğendi
·
2021 119. kitabı
Huma Kuşları Onur Çalı'nın okuduğum ilk kitabı oldu. İçinde öyküler de var, şiirsel metinler de. Yazarın karakterleri kendi kendine konuşan insanlardan, hayalindekiyle konuşan insanlardan, yanındakiyle konuşmadan anlaşan ya da konuşsa da anlaşamayan insanlardan oluşuyor.
Edebiyat
Huma KuşlarıOnur Çalı · Alakarga · 20158 okunma

Hayati

, bir kitap okudu
Puan vermedi·96 syf.··
Beğendi
·
2021 119. kitabı
Onur Çalı
1/10 · 8 okunma
"Binlerce yumurta da kırılsa, iyi omlet yapılmayabilir ve bana öyle geliyor ki, aşçının değeri de kırılan yumurtaların sayısı ile ölçülmüyor."
Edebiyat
Puan vermedi·57 syf.··
Beğendi
·
2021 118. kitabı
Camus’nün 1957 tarihli Nobel konuşması ile Uppsala Üniversitesi’nde verdiği konferansının metne dökülmüş hali Sanatçı ve Çağı. Sanatçının nasıl olması gerektiğini dile getiriyor yazar.
Edebiyat
Sanatçı ve ÇağıAlbert Camus · Bilgi Yayınevi · 19651,101 okunma
Reklam