elfida

elfida
@_elfida__
her karanlık kendisini sonlandıracak şafağın tohumlarını göğüsünde taşır
Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi taşınacak suyu göster, kırılacak odunu kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde bileyim hangi suyun sakasıyım?
Reklam
futursuzca gitmelerin kızıyım, futursuzca sevmelerin, muallakta olan her ne varsa onun kızyım ben ne gideceğim yeri bilirim, ne de seveceğim her hangi bir şeyi çok sevmelerin. ayarsızca gitmelerin kızıyım, bundandır sanırım şu dünya hengamesinde bir durağım olmaması..
Mektuplar sadece haberleri taşımazdı... Özlemeleri, bilgiyi, hikmeti en önemlisi de huzuru taşırdı. Mektuplar hacimde hafif, manada ağır bir yüktü. Postacı memurların yüzüne hiç baktınız mı bilmem Ama ben her baktığımda taşıdıkları haberlerin ağırlığını görürdüm.
Girdiğinde kapıyı yavaça aç, çıktığında ise kapıyı yavaşça kapat. Bu dünya öyle bir yer ki haktan ibarettir. Canlı cansız, dilli dilsiz herkesin bir hakkı vardır. Kapıyı hoyratça çarpıp gidersen senden hakkını, seni kendisine tekrar muhtaç ederek alır..
Sevgili dost, nasıl oluyor da insanı mutlu eden şeyler aynı zamanda onun felaketinin de kaynağı olabiliyor?
Reklam