A.G

A.G
@_kitap_kitap
&MEMONTO MORİ&

A.G

, bir kitap okudu
Puan vermedi·194 syf.·
Beğendi
·
3 günde okudu
·
2021 16. kitabı
Şükrü Erbaş
8.4/10 · 11,5bin okunma
Reklam
Ölümün ömrü yok,ölümün yüreği yok Ölüm çocuk büyütmeyi bilmez Ölümün evi yok,ekmegi yok,sevgisi yok...
Bana verdiğin mutluluğu Paylaşacak kimsem yok Sevincimi içimde Ve yalnız taşıyorum. (Biliyorsun ya Susarak yaşamak zorundayım seni) Bu yüzden gecelere ve sözcüklere Bölüyorum ağırlığını Yüzünü gözbebeklerime çiziyorum Kırık kalemleriyle kirpiklerimin Baktığın her yerde seni göreyim Ve eksilmesin diye imgen Uykularımda bile Ömrümün evinden Sır vermez derininden kalbimin.
Kimselerin vakit ayırmadığı biriyim Biliyorum. Sıradan bir alışkanlık,kötüleşmiş Biliyorum (Bir sigaranın tutuluşu örneğin İçilişi ve sonra atılışı) Öfkem biraz da bu benim Ya siz biliyor musunuz? Saygısızsam,saldırgansam,acımasız İlgisizlik besliyor kötü yanlarımı Ya siz biliyor musunuz?
.... Gizemli bir suskunluğun Dargın diliyim. Kan gülleri büyütürüm Sabır saksılarında. Ben hep kendini yiyen Bir garip deliyim.
Reklam