Mina

Mina
@_meryemb_
Âvâzeyi bu aleme Dâvûd gibi sal. Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş. -Bâki-
Puan vermedi·96 syf.··
2021 85. kitabı
·
3 saatte okudu
·
Okunma: 28 Şubat 2021 00:23
Ağır bir kitabın ardından zihnini yine kitapla dinlendirmek isteyenler için doğru bir seçim, "Sabır Taşı" Tiyatro türünde yazılmış, masalları andıran, bir solukta okunabilecek hoş bir kitap. Üstad yazmışsa bir kıssadan hissesi vardır diye okudum, yanılmamışım. Ne kadar masal gibi gözükse de Üstad'ın parmaklarının değdiği anlaşılıyor. Üstad ile kısa bir hasbihal etmek isteyenler okuyabilir. Keyifli okumalar.
Sabır TaşıNecip Fazıl Kısakürek · Büyük Doğu · 20162,344 okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Mina

, bir kitap okudu
Puan vermedi·96 syf.··
3 saatte okudu
·
2021 85. kitabı
Necip Fazıl Kısakürek
8.6/10 · 2.344 okunma
Ben, içimdeki gökyüzünü sen gelinceye kadar herkesten sakladım. ... Seni buluncaya kadar derdimi, verilmeyen bir nefes gibi alıkoydum içimde.
Dertlerini içinde saklayamıyor insanlar. Derde ortak lazım. Dert, gökyüzü gibi bir şey! Ayrı ayrı seyretsek de hepimizin çerçevesi. Üstüne perde çekilemiyor. Dert, hava gibi bir şey! Ayrı ayrı ciğerlerimize doldursak da hepimizin malı. Bir kişinin sandığında kilitlenemiyor.
Bilmem ki bana ne oldu? Şimdi kalk yerinden desen kalkamam. Gökler o kadar derin ki, gökler...Gökler sanki beni büyüledi. Artık gözlerimi bir daha kurtaramam gibi geliyor mavilikten.