RosEe

"Belki de ait olduğun bir yer aramayı bırakmalısın."-Şeytan H. "İnsanlar her zaman kabul göreceği bir yer aramaz mı?"-Işıl İnsanlar mutlu olacağı yeri arar Işıl."-Şeytan H.
Sayfa 281 - Şeytan H./Işıl·Kitabı okudu
Alıntı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"Sorun şu ki, insanlar daima kendileri için en kötüsünü seçmek gibi bir huya sahiptirler."
Sayfa 279 - Şeytan Hoca·Kitabı okudu
Alıntı
"İnsan kendine uygun şeyleri seçmeyi bilmezse, sonrasında canının yanması kaçınılmazdır Işıl."
Sayfa 278 - Şeytan Hoca·Kitabı okudu
Alıntı
"Çok üzülerek söylüyorum ki, şu an önünde durduğunuz kırmızıları boyanmış çerçeve, ayrılık sevişmesini resmeden bir tablo. Ressam; tutku kadar anlaşmazlık, hırs ve kavga ile de dolu olan, onu hasta eden aşktan kurtulmadan önce vücudunda kalan her şeyi bu tuvale aktarmış. Akıtmış ki, ondan geriye tek bir tutku kırıntısı, ona geri dönmesine sebep olacak tek bir kırmızı leke kalmasın içinde..."
Sayfa 203 - Sümer·Kitabı okudu
Alıntı
"O an adımları donar, huysuz düşünceleri susar ve kalbi siyahtan griye dönmeye başlar. Çünkü siyahtan bir anda kurtulmak kolay değildir." "Çünkü siyah dağıldıktan sonra, kalbi daha kolay uyum sağlar bedenine. Ve genelde ilk görüş sonrası gelir tutku. Tutkuyla bakıyor burada. Kırmızı bir tutkuyla." "Tutku önce canlı kırmızılarla karşılığını buluyor, ama sonra o aynı tutku duruluyor, önce açık kırmızı olan aşka, sonra tatlı bir sevgiyle pembeye dönüşüyor."
Sayfa 202 - Işıl·Kitabı okudu
Alıntı