Serendipçe

Serendipçe
@_serendipce_
Allah bes , baki heves Kitap Sever, Mavi Sever, Aramazken bulunan, mutlu tesadüf, mutlu kaza
İnsanın sözünde sakladığını sesi açık eder. Söze perde olur ama sese olmaz. İnsanın içinde hüzün varsa, benzinde yahut sesinde yahut bir küçücük halinde kendini belli eder.
1000Kitap
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
"Bir şey unutmuşum gibi geliyor.” Gidenlere hep öyle gelir; bir şey unutmuşlar gibi. Oysa zaten bir şey unutmak için gider insan. Giderken bir şey unutmak sorun değil; insan çok daha büyük bir şeyi unutmak için gider. Geride kalanların ne anlamı olabilir ki?
1000Kitap
Yakından bakabilseydi eğer kalbimin içinde duran kadının olduğunu fark edecekti; kalbimi çepeçevre saran kıpkızıl alevlerin içinde, tam ortasında bir yerde, onca ateşe rağmen güvenle, esenlik içinde duran o kadının. Yanan büyük ateş, onun dışında kalbime giren her şeyi küle çeviriyordu. O hariç her şeyi. O ateşin, bir mum alevinin eritmesi gibi beni de yavaş yavaş erittiğini göremedi.
1000Kitap