Gün gelir senden kilometrelerce uzakta olan biri senin kalp ritmini değiştirir. İşte o zaman anlarsın mesafenin gerçekten bir önemi olmadığını. Bana sorarsanız mesafenin gerçekten hiçbir önemi yok. Uzağında veya yakınında hiç fark etmez, o insanın sana kattığı ve tattırdığı his çok önemlidir. Tatlı veya acı hiç önemli değil.
Bitecek diye hiçbir şeye başlayamamanın yorgunluğu var üzerimde. Yaşadıkların bir yana, hayatındaki insanlar bir yana, bazen tarifi güç bir yorgunluk insana öyle bir anda çöküyor ki, sadece olduğun yerde kalakalıyorsun. Oturup birine de anlatamıyorsun.
kendine sevgiyle, merhametle ve huzurla gelen bir insanı kırarak geri çeviren kim vicdan sahibi olmuş? Kim merhametli olmuş? Yapabildiğinizin en iyisi ne biliyor musunuz? Kırmak, yıkmak, dökmek, parçalamak. Hiç gerek olmadığı hâlde ziyan etmek.