Döndü sınır

Döndü sınır
@_snr_
NE MUTLU TÜRK'ÜM
okuyor
acık lise
K.maras
4 Temmuz 2004
15 okur puanı
Kasım 2020 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
hediye ışıklı semsiye
" Ben bu notu yazarken su an tarih 12 kasim. Saat 2.35. Bana az önce dedinki , ' Disarda yağmur yağiyor ama karanliktan korktugum için bahceye cikamiyorum Ege..' sana karanlikta kalmayacagina dair söz vermistim . Seni aydinlatmak benim görevim... Artik her yağmur yağdiginda disariya cikabileceksin. Iyiki doğdun izmir. Ege izmir'siz bir hictir , beni hic olmaktan kurtardin..."
Reklam
izmirden acı dolu anlar
" Hep burda otururlardi .Babam televizyonda mac izlerdi , annemde telefonunun o küçük ekraninda kiralik aşk izlerdi..."
Edebiyat
izmirin eviyle kavusmasi
" Artik değil... Bir yeri , içindeki insanlar güzelestirir ve bu ev artik güzel değil. Çünkü içinde güzel olan hicbirsey kalmadi..."
3391 kilometre·Kitabı okudu
Olduğum yerde kaldim. Metro istasyonunun çıkışından kulağımda telefonum onca insanin arasında öylece duruyorum. Onlarca insan geçiyor yanımdan, ben dona kalmiş bir şekilde duruyorum... Bana aşkım dedi . Ege bana aşkım dedi. Benim eğe'm.
3391 kilometre·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam