inşallah bir gün buraya atandım demek nasip olur.
Tek derdimin tatilde ne giyeceğim olacağı atanma mücadelesi vermediğim bir yaz olacak mı acaba
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Dostlar bugünlerde haftanın yedi günü okuldayım ve hiç hoşuma gitmiyor. Aziz Yıldırım başkan oldu, bir şeyler düzeliyor, bunu genel olarak hayat çarklarının tekrar dönmeye başlaması olarak yorumluyorum :) Seminerde bir hoca dünkü dersin konularını tamamlayamadı diye uyuyamamış, bir arkadaşa çok benzettim :) Lego yaparken kalp şeklinde bir parçaya denk geldim, brownie yaptım, kendime atanma hediyesi olarak tablet aldım <3 Glutensiz beslenmeye yönelmeliyim. Ben nasıl taşınacağım ya eşyalar gözümde büyüyor. Akon - Right Now şarkısı günümü güzelleştirdi. Polen, toz ve güneş alerjisi beni çok yordu. Bu hafta bize iyi gelsin, ekran sürenizi azaltın, su içmeyi ve güneş kremi sürmeyi unutmayın. İyi geceler diliyorumm.
Her geçen gün...
Her geçen gün satılıyor , Cennet Memleket toprakları. Her geçen gün artıyor , Cinayet oranları. Her geçen artıyor , Atanma bekleyen yurttaşlarımız. Her geçen gün artıyor , ATATÜRK düşmanları! Her geçen gün artıyor , Dayısı sayesinde makama gelen , Okumamış bakanlarımız!
Alıntı
Atandım ya şükürler olsun ki 💐💝
İnsan ve Duygular
Evlenme yaşındasın diyorlar o sırada iç sesim ben daha atanmadım atanmadan bir şeyler kattiyen olmayacak ne var 25 yaşım gencim daha😁