Herkesin enerjisini alarak ‘sorun’ hakkında çok fazla düşünmeyi bırakın. Hoşnutsuzluğunuzun nedenini teşhis edin ve düzeltin. Bunun yerine odağınızı kendi tepkilerinize ve tavrınıza çevirin; her zaman tamamen sizin zevkinize göre olmayacak bir dünyada kim olmak istiyorsanız onunla ilgilenin. O zaman kimseyi veya hiçbir şeyi değiştirmeden iyi bir hayat yaratabilirsiniz.
Sayfa 73·Kitabı okuyor
Alıntı
Evet , kimler AKREP...
"Ofiste cana yakın bulduğum tek kadın aşıktı o aralar.Aziz. Deli bir çekim olmuştu bizimkilerden biriydi aralarında. Uzun uzun anlatırdı hoşlandığı adamı bana. Mars'ı ve Satürn'ü akrepte derdi. "Bu ona aşırı bir cinsel çekim ve Aura veriyor. Benim de yükselenim AKREP."
İletişim yayınları·Kitabı okuyor
Edebiyat
Reklam
Sizce...?
"Bazı insanların enerjisi çok başkadır ve karşısına çıktığın ilk an çarpılırsın."
İletişim yayınları·Kitabı okuyor
Edebiyat
Seni her zaman seveceğim. Senin öpüşlerin olmadan, bedenin olmadan yaşayamam…
Alıntı
Artık saatine de bakmıyorsun, geçici insan ömrüne bağışlanmış olan zamanı yanlış olarak ölçen bu yararsız şeye, gerçek zamanı, hiçbir saatin ölçerneyeceği atak , ölümcül bir hızla koşan zamanı saptırmak için icat edilmiş olan, uzun saatleri esneyerek gösteren bu akreple yelkovana.
Alıntı
Bekliyorsun gelecek olanı, gelmesine engel olamayacağın şeyi.
Alıntı
Reklam
Reklam