Aydın

Aydın
@aydin034
Fark yaratacak bir biyografim veya yalanım yok.Düşüşler ve yükselişler herkes gibi.
İnsanlık tarihinde gördüğüm şey 'saçma sapanın' içinde debelenip durduğumuzdur. Doğmak ,saçmalamak ve ölmek.
Reklam
Bu gün iki defa karşıma çıktı , "Gerçek özgürleştirir." sözü. İlk Tolstoy'un Bilgenin Günlüğü kitabında,sonrada Julia Roberts ve Mel Gibson 'un Komplo Teorisi filminde.
Ahlak
Ahlak,alışkanlıklar silsilesi değil,düşündüğün,katıldığın,uyguladığın ilkeler bütünü olmalı.Etraflıca düşünürsen üç beş ahlak kuralı dışındakiler,gereksiz manipülasyon agıtıdır.
Doğru
Senin doğruların kimsenin umurunda değil,gör müyor musun ? Çocukluğu bırak artık. Doğru sandığın bilgileri,hele de bireysel ahlak anlayışını gözden geçirmiyorsan iflah olmaz bir zavallısın. Nietszche nin üst insanı tam bu noktada başlar , başkaldırı öze dönük bir eylemdir.
Beklenti
Beklentini yönetebilme derinliğine ulaştığında , büyürsün.Çocuk olarak kalmak istiyorsan,ana kucağına dön. İçimdeki çocuk ruhu kavrayışı var ya,o da,kendi doğrularından emin,ama yenilmiş ruhun tesellisi ve anlaşılma beklentisidir.
Reklam