Bayan Fuzuli

Bayan Fuzuli
@bayanfuzuli
Hüzünlü değilim,mizacım böyle.
“Üstümde çok değişik bir sakinlik var kafamın içi deliriyor ama sakin sakin duruyorum. Hiçbir şeyin yolunda gitmeyişini mi kabullendim yoksa kusursuz bir sinir krizi öncesi sessizliği mi ayırt edemiyorum.”
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
"Biraz daha ağlayacağım. Sonra içimdeki atlı karıncanın düğmesine basıp bütün ışıkları yakıp herseyi unutacağım. Ümit ediyorum."
Cesare Pavese der ki; "Bir şey, tek bir şey tüm yıkıma rağmen ayakta durur. Bu, insanın insanla karşılaşmasıdır.” Ve devam eder; "Gün oldu, bir yabancının bize bakışıyla bize göz kırpmasıyla uçurumun kıyısından döndük.”
"Ben umudu yaralı bir kahraman mıyım yetmiyor gökyüzü bulut kuşlar yetmiyor yaşamak bile bir şey eksik söyleyebilsem anlasanız bilseniz bir şey eksik.."
Bazen kendimi korumak için sevimli bir kirpi gibi davranıyorum, ama dikenlerim en çok bana batıyor. Takma bir bilinç ve takma bir akılla gündelik hayatımı sürdürüyorum. Bir dönem kalbim yokmuş gibi davrandım. Ama o hep vardı, kalbim takma değil.