Ceren Seda Çiçek Budak

Ceren Seda Çiçek Budak
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi AGD GM Eğitim Uzmanı
18 kütüphaneci puanı
401 okur puanı
Kasım 2018 tarihinde katıldı
"Yarın öldüğümüz zaman birisi bize sorsa: 'Dünyada neler gördünüz?' dese herhalde verecek cevap bulamayız. Koşmaktan görmeye vaktimiz olmuyor ki.."
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Aptalların tahakkümüne, günahsızların cezalanmasına; faziletin susmasına ve ihtirasların gürültüsüne, hikmet elinin tahrik edildiğinr ve nadanların alkışlandığına şahit oldu.
Fakat sevgili bir vücutta bulunmayan bir şeyi, kendisinde taşımaya tahammül etmeyerek onu koparıp atabilmek, işte adaşım, yalnız bu sevmektir.
Seni gördüğü zaman zalimce başını çeviren mağrur dilberin kapısı önünde ve ay ışığı altında sabaha kadar dolaşmak, bunu candan arkadaşlara ağlayarak anlatmak,- söz aramızda- gene hoş şeydir.
Ne yapacağımı, bu halin beni nereye götüreceğini sorma, bende artık kuvvet yok, akıl yok, düşünce yok, yalnız aşk var. Mavzer kurşunu gibi, çarptığını yere seren bir aşk..