Havva E.

Havva E.
@e_havva_3003
"Ruhunu yitirmiş bu çağa inat, çilesine talip olduğumuz davamız var..."

Havva E.

, bir kitap okudu
Puan vermedi·566 syf.·
2024 3. kitabı
Sümeyye Akarçay
8.2/10 · 127 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
"İstenildiği gibi olan ya da olmayan şeylere üzülmekle o kadar zaman harcıyoruz ki treni kaçırıyoruz. Hayat kendi yolunu bulur ve her şey olacağına varır. Sadece yaşa ve bırak olsun gitsin..."
Sayfa 34·Kitabı okudu

Havva E.

, bir kitap okudu
Puan vermedi·288 syf.·
2024 2. kitabı
Sarah Jio
8.3/10 · 13bin okunma
"Burası Resûlullah (as.)'ın karnına taş bağlatan, Onun dostu Ebubekir'i ( r.a) çömleksiz bırakan ve En sevdiği Musab'ı (r.a) kefensiz gömdüren dünyadır...Aldanmayın..!"
"Ey zevk ve lezzete mübtelâ insan! Hakiki zevk, elemsiz lezzet, kedersiz sevinç ve hayattaki saadet, yalnız îmandadır. Ve îman, hakikatlerin dairesinde bulunur. Yoksa dünyevi bir lezzette çok elem var. Bir üzüm tanesini yedirir, on tokat vurdurur gibi hayatın lezzetini kaçırır..."
Sayfa 12 - Timaş Yayınları·Kitabı okuyacak