b.

sihirli sözler, zehirli çiçekler
Dünya gelse tutamaz, kendi irademden başka. Üstelik elimde olanı öyle bir kullanınm ki, Ne kadar azla nereye vardığıma herkes şaşar.
Sayfa 171 - Remzi Kitapevi, İleti: Leartes
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Sanki dünyayı yeniden yaratıyorlarmış gibi, Geçmişi unutuyor, geleceği tanımazdan geliyorlar; Bunlar olmadan toplumun çökeceğini görmüyorlar.
Sayfa 169 - Remzi Kitapevi
Fısıltı tellalları üşüşmüş kulağına, Hastalık taşır gibi, babasıyla ilgili söylenti taşıyorlar. Gerçekler yetmezse hayallerini çalıştırıp, Kulaktan kulağa bizi de suça bulaştırıyorlar.
Sayfa 168 - Remzi Kitapevi
Hasta ruhum için, her günahkarda olduğu gibi, En ufak olay büyük bir felaketin öncüsü sanki. Suç denen şey kuşkuyla öyle tıka basa dolu ki, Biz dökmekten korktukça, daha fazla döküıüyor.
Sayfa 165 - Remzi Kitapevi, İleti: Kraliçe
Kötü niyetli kafalara tehlikeli fikirler verebilir.
Sayfa 165 - Remzi Kitapevi, İleti: Horatio