Elif

Elif

, bir kitap okudu
Puan vermedi·112 syf.·
24 günde okudu
·
2018 217. kitabı
Muhayyel Dergi
7.8/10 · 20 okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
'Titanik' filminin finalini hatırlayın. Denizde boğulan insanların çığlıklarını duymamak için konsere devam eden adamlar vardı. Sesi bastıran daha etkili bir ses lazımdır der insan. Ay ve güneş tutulunca tencere tava çalan eski insanlar gibi. Etraflarındaki kötü ruhları korkutup kaçırmak için bunu yaptıklarını söyleseler de belki de asıl yaptıkları şey kendi korkularını ses ile bastırmaktı.
Sayfa 68·Kitabı okudu
1/10
·566 syf.··
2018 216. kitabı
·
26 günde okudu
·
Okunma: 07 Eylül 2018 16:59
Beğenmediğimi söylemek zorundayım. Başlıca sebep yazarın dedesinin hayatını anlatırken objektif olamaması. 'Zamparalıklarının' -ki yazar da aynen bu kelimeyi kullanmış- övülmesi. Bütün kadınlara sevgi duyulmaz, bu durumda Shura ile olanlar aşk değil. 'Onu da seviyorum' cümlesi beni çok rahatsız etti. Rusya'da savaş döneminden bahsettiği kısımlar ve İstanbul'a kaçışı biraz daha ilgi çekici olsa da belli bir noktadan sonra soğuduğum karakterler bu kısımları da gölgeledi. Karısına ve çocuklarına haksızlık ettiğini düşünürken torununun bu kitabı yazdığını hatırlıyorum. Zaman kaybıdır, tavsiye etmiyorum.
Kurt Seyt - ShuraNermin Bezmen · Pmr Yayınları · 20142,607 okunma

Elif

, bir kitap okudu
1/10
·566 syf.··
26 günde okudu
·
2018 216. kitabı
Nermin Bezmen
8.4/10 · 2.607 okunma
Zaten, insanoğlu felaketlerin ardından gelen teselli edici olaylara mucize demez miydi?
Sayfa 426·Kitabı okudu