Nihayetinde tüm insanlar zaman konusunda iyimserdir. Başkalarıyla bir şeyler yapmak için yeterince zamanımız olduğunu düşünürüz hep. Onlara bir şeyler söylemek için zamanımız olduğunu. Sonra bir şey olur ve elimizde yalnızca keşkeler kalır.
Bir insanı sevmek, bir eve taşınmak gibidir
Sayfa 296·Kitabı okudu
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
‘Bir insanın yaşamındaki en acı veren anlardan birisi, arkasında bıraktığı günlerin, geriye kalan zamandan daha fazla olduğunu fark ettiği yaşa ulaştığını hissettiği andır.’
1000Kitap
“.. herkes zaman konusunda iyimserdir. Her zaman yapacağımız şeyler için yeterince vaktimiz olduğunu düşünürüz. Oysa zamanın da söyleyecekleri vardır.”
Sayfa 272·Kitabı okudu
Alıntı
‘Hayat boyunca yürüdüğünüz tüm yollar sizin için belirlenmiş olan şeye çıkar.’
Sayfa 74·Kitabı okudu
Alıntı
İnsan birini kaybedince en garip şeyleri özlüyor. Küçük şeyleri. Gülüşleri. Uykusunda dönüp duruşunu. Hatta sırf onun için bir odayı yeniden boyamayı.