Hiç kimse

Hiç kimse
@gamze302
İstikrarlı hayal hakikattir.
“Sustuğum şeyler var, hiç konuşmadıklarım. İçinde kaybolduğum şehirler, ve içimde kaybolup giden insanlar var.”
Reklam
Gelecekteki mutluluk uğruna sonuna kadar acı çekmek, onu yeni sıkıntılar pahasına elde etmek gerek. Acı her şeyi temizler. İnsan da yaşamda çok acı çeker.
Bütün iyi kalpli insanlara has bir özelliği vardı : Karşısındakini olduğundan daha iyi görür, daha ilk başından büyük bir heyecanla meziyetlerini büyütürdü. Bu çeşit insanların hayal kırıklığına, hele sebebin kendileri olduğunu bilerek uğramaları pek acı olur..
“Hep aynı konudaki faydasız arayış ve konuşmalar insanların zamanının en değerli bölümünü dolduruyor ve gücünün en büyük kısmını tüketiyordu. Ve sonunda geriye değersiz,önemsiz,kısa ve rezil bir hayat kalıyordu ve bundan hiç kaçış yoktu. Sanki insan hapishane de ya da tımarhanedeymiş gibi.”
Hepsini kurdum. Ben. Kurdum. Hep sini. Yoktu lar. Hep. Kurdum. Ama şimdi işte artık var lar. Kurduklarımdıl lar. Kurduklarımdır lar. Oruç Aruoba
Reklam