KISA KISA KİTABIMDAN ALINTILAR...
Peygamberimiz, duası en makbul olan müslüman olsa gerek değil midir?
Peki öyleyse bir avuç müslüman ile, çöl sıcağında azgın ve güçlü müşrik ordusu ile Bedir'de, Uhud'da, Hendek'te neden var gücü ile savaşmış, en yakınlarını, arkadaşlarını, Kuran hafızlarını neden şehit vermiştir?
Oturup neden Allah'a sadece "Bunları kahreyle yarabbi!" diye dua etmemiştir? 40 kere şunu, 99 kere bunu, 4444 kere onu okuyarak çözüm yolu aramamıştır? Bugün bunları tavsiye edenlerden ve yapanlardan (umut bağlayanlardan) daha mı az duası makbul bir müslümandır?
Allah izniyle birilerine kerametler bahşediyorsa ve bunlar içinde havada uçmak da varsa, bu keramete/mucizeye en layık evliya/veli sevgili peygamberimiz değil midir? Peki neden peşinde Mekke’nin azılı müşrikleri olduğu halde, binbir çile içinde, günler süren bir yolculukla yaya olarak gitmek yerine Medine'ye havada uçarak hicret etmemiştir?
Akıl edelim Müslüman kardeşim!
METİN SEVİL, Kısa Kısa - Sosyla Medya Tadında, Sayfa: 34
NOT: Kitabımdan ücretsiz olarak isteyenler yoruma yazabilirler. 5 adet hediye kotamız kalmıştır