glsh

glsh
@glsh0653
Kitaplar ve Oğlumm
68 okur puanı
Ocak 2022 tarihinde katıldı
Hayat, kadınlar için bir tür bekleme oyunuydu.
Sayfa 176
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Bu erkeklere has bir aptallıktı; her zaman aynı, güvenilir kuzu olmanı isterlerdi ama kadınlar, hayatlarını değişerek geçirirdi. Bizim değişimimiz onlar için ya da onlara karşı olurdu. Bunu belirleyen de bize ne kadar adil davranıldığıydı.
Sayfa 131
Öncelikle, bir kadın çıkıp da korktuğunu söylüyorsa, erkeğin ne kadar masum göründüğü umurumda bile olmaz.
Sayfa 128
Puan vermedi
İlk 30 sayfa okuduktan sonra elim kitaba gitmedi bile. Bikaç gün okumaya ara vermeme bile sebep oldu diyebilirim:D Konusuna bakmadan bestseller olduğu için aldığım bir kitaptı. Maalesef konusu lisede geçiyor. Liseden mezun olalı 10 sene geçtiği için okuyamadım haliyle. Üzüldüm, kitaplığımda öylece kalacak bir kitap oldu.
Şiirimin Her KelimesiTamara Ireland Stone · Pegasus Yayınları · 20201,291 okunma
Puan vermedi·336 syf.·
2024 3. kitabı
Uzun zamandır ben böyle etkileyen gerilimi bol bir kitap okumamıştım. Aşırı iyiydi kurgusu anlatışı gerilimi ve sonlara doğru sürprizleri. Maalesef serinin, ilk kitabını değil uyarlama filmini izlemiştim. İkinci filmi gelmediği için kitabını almıştım. Keşke ilk kitabını da okusaymışım. Bence türünün en başarılı kitaplarından. Tavsiye ederim.
Malorie: Bir Kafes RomanıJosh Malerman · İthaki Yayınları · 20201,138 okunma