, bir kitap okudu
2021 1. kitabı
Hakan Sarıpolat
8.5/10 · 439 okunma
Ben kitabı okumadım, yazarı da tanımıyorum sadece sitede hesabı olan biri olduğunu biliyorum ve yolu da açık olsun. Benim sadece takıldığım nokta şu oldu: az önce baktım, kitabın okunma sayısı 0 ama 4 defa puanlanmış. Bunlardan birisi sizsinizdir ve muhtemelen site 1 okunma yapmamıştir. Bu nedenle ben diğer 3 puanlama yapmış insanlara naçizane şunu demek istiyorum: Arkadaslar, bir kere okumadan puan verince o kişiye yardım etmiş olmuyorsunuz, aksine bence kişinin emeğine saygısızlık yapmış oluyorsunuz. Ayrıca bu sitede sık sık gördüğüm diğer husus, sırf sitenin çocuğu diye pozitif on yargı ile kitaba başlanmasi. Yani insanlar baştan bu kişi siteden o halde ovmeliyim diyerek okumaya başlıyorlar gibi ve bu, benim aklıma akraba kayirmaciligini getiriyor. Bu sözlerimi denk geldiği için buraya yazdım daha sonra ileti olarak da yazarım. Yani Metin bey, siz üzerinize alinmayin lütfen.☺
Metin T.
Sanırım hata var evet. Ama kesinlikle bu beğeni işine bir el atmalı site yönetimi. Zira şeffaflık için olmazsa olmaz etkenlerden biri. Bu anlamda net olarak katılıyorum size.
Metin Bey Kitap tanıtımında böyle yazıyor. "2019 yılında, Satılık Melek Tüyü isimli öyküsüyle Giovanni Scognamillo adına verilen GİO Öykü Başarı Ödülü’ne layık görüldü." Giovanni Scognamillo'yu İtalyan sandım. Buldum internette İtalyanmış ama Türkiye'de yaşamış. Sinemaya çok emeği geçmiş. İlk kez duydum. Hiçbir şeyden haberim yokmuş meğer:)))
Metin T.
Evet, bir sinema emekçisi Levantendir.