Bütün Alıntılar
Uzun yollar uzun uykular Uzun laflar uzun gaflar Kısaltıyor ömrümü Sanki kısa yaşamışım da !.. Uzayda bir kuyruklu yıldız Vuracak bir yere ya nereye? Ama Shakespear'leri çevirdikten sonra Türkçeye ... 21 Bana Bir Varmış ... de ! Bir Varmış Bir Yokmuş ... deme ! İçime dokunuyor ... 31 Çaresiz dertlere düştüm Yok mu bunun çaresi? Var: Yaşamayı ölecek kadar sevmek ! 43 Bi sen misin, başka ozan yok mu yani kabz'olan ! Uvunup duracağına, soyut şiir yaz be adam ! 58 Demek ki Bu hali bu güzeli bu yeşili İlle de bugünkü kendi haliyle Görüp göstereceğiz diye Ihlamurlar budamak Şiir değil bundan böyle 61 Şiir bir terlemedir Güneş güneş gözlerle Ve böyle böyle şair Eriyip gider Dünya gibi tıpkı Döndükçe terleye terleye 62 Görmüyor musun Su içiyorum Şiir yazıyorum Ne dokunuyorsun 74 Şiir havalı bir tabancadır Kimseyi öldürmez Zehirli havayı arıtır Dünyanı değiştirmen pahasına da olsa. Çünki ozon tabakası delindiyse eğer Önce ozan tabakası delinmiştir de ondan 90 Griple ve devletle uğraşıyorum Barsaklanm bozuk Ancak kaçakları düşünerek dışan çıkıyorum Pasaportsuz Pasaportum şiir Kimliğim şiir Hayatım vesair 93 Bir osuruk ağacıyım ben Yellendikçe şiirler açan 94 Resimde değil sade, şiirde de Hat-tı müdafaa yok Sath-ı müdafaa vardır. Müdafa ettiğimiz satıhsa Resimde topyekun mekan Şiirdeyse topyekun kelamdır. 98
Şiir