Kitap arkadaşı
Kitap okumak çok güzel fakat oturup saatlerce kitaplar üzerine konuşacak arkadaşının olmaması çok büyük eksiklik...
··1 alıntı·
Bir zamanlar benim de vardı kitaplar üzerine konuşabileceğim bir arkadaşım.. Ama arkadaşım evlenince öncelikleri değişti, önceliği eşi oldu. Arkadaşlığı ikinci plana yerleştirdi. Napalım? 🤷 Canı sağolsun 🕊️
Yeni bir hayata geçmiş artık. Yapılabilecek bişey yok 🙂
Hamd olsun kitap grubumuz var ☺️ yanlış anlamayın reklam değil. Kendine özgü bir grup.
Benim var, üstelik aynı çatı altında yaşıyoruz :) Uzakta olan bazı arkadaşlarla da altı çizili cümleler içeren kitaplarımızı gönderdiğimiz bir aktivite gerçekleştiriyorduk ta ki yeni ücret tarifesiyle kitap gönderme ücreti 16 lira olana kadar. İsyan ediyorum artık, bu zevkten dahi mahrum bırakıldık :)
Hakan Çelebi
Şartlar elverişli değil artık. Ayrı bir handikap tabi bu 😑. Ortamınıza özenmedim değil 😁
O kadar büyük bir eksiklik ki. İnsan anlaşılmak ister. Anlayanın ve dinleyenin olması büyük bir velinimet. Darısı başımıza diyelim.
Amin 🙏
Ama benim var.. 🌼 @Sakura_rengi @Mariquita Melek1905 @yt_ayaz
İnşallah
Evet çok acı bir durum:/ bende bir arkadaşımla başladım ama yürümedi:/ kitaplar hakkında konuşmak çok iyi gelir insana... Yapabilenler varsa tadını çıkarın derim....
Aynen öyle :)