Kalbin temizse hikayen gerçekten mutlu biter
2021 1. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2021 22:53
Bir gün aklıma kitap almak düştü. Yalnızca hangi türden kitap istediğimi biliyordum ama hangi kitapı alacağımı önceden karar vermemiştim. Marketde kitap rafları olan sahayı dolaşırken birden bu kitap karşıma çıktı. O zaman anladım uzun zamandır istediğim kitapın bu olduğunu... Hakan Mengüçün de dediği gibi hiç bir karşılaşma tesadüf değildir. İyiki de bu kitap karşıma çıktı... Hakan Menğüçü hiç tanımıyordum. Daha önce hiç bir kitapı ve ya videosu karşıma çıkmamıştı. Kitapa ilk baktığımda ismi çok hoşuma gitti. İçini sayfaladıkca daha da hoşuma gitti. İçinde çok sevdiğim Mevlana, Şemsi-Tebrizi, Hz. Ali gibi büyük şahsiyyetlerin sözleri var. Kitap genelde sufi felsefesinden bahs ediyor. Yazar bize iyiliği, değeri, aşkı, özgüveni, saygıyı küçük hikayeler ve hikmetli sözlerle aktarmış. Ben bu kitapı çok sevdim. Hakan Mengüçün diğer kitaplarını da alıp okumayı düşünüyorum. Böyle güzel kitap yazdığı için Hakan Mengüç e teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
Felsefe-Düşünce
Kalbin Temizse Hikayen Mutlu BiterHakan Mengüç · Destek Yayınları · 20207,5bin okunma