2021 97. kitabı
İyi akşamlar sizlere #mühür kitabının yorumuyla geldim. Bazı kitqplar vardır ya defalarca okusanız doyamazsınız bu seri de defalarca okunacak bir seri bence. İlk kitap öyle bir yerde bittiki hemen ikinci kitaba başladım ve hemende bitti. Nasıl süper bir kitap olduğunu anlayın. İlk kitapta babası tarafından melek denilen annesi tarafından şeytan denilen Mara'nın kim olduğunu merak etmesi ve bunu kasabaya feri gelen üç kişiden öğrenmesini, kasabaya korkunç bir planı gerçekleştirmek için geri gelen Damien'in amacına ulaşmak için neler yapabileceğini okumuştum. İkinci kitap olan #mühür kitabında da aynı aksiyon, macera, gizem devam ediyor. Melek Mara'yı amacına ulaşmak için kullanan şeytan amacına ulaşmak üzeredir ama yaptığı bir hata sorunlara yol açar. Aranılan anahtar bulunur ama anahtarı yada bir hayatı seçmesi gerekmektedir. Bu zor bir yoldur. Ben daha fazla anlatmıyayım siz de okuyun hissedin derim. Ben şimdi heyecanla serinin üçüncü kitabını bekliyorum. Mara'nın öğrendikleri ve yaşadıkları sonrası seçtiği yol ne olacak? Anahtarla ilgili olan plan nedir? Gerçekleşecek mi? Sizce melek ve şeytan arasında aşk olur mu? Bu sorunların cevapları ve dahası bu harika kitapta mutlaka okuyun derim. Önemli not: iyiki @epope.ne.okuyor @baygu_selda Meral Funda Gül Elif Özkan okuyunca kıskanıp alıp başlamışım. Yaşasın kıskançlık Epsilon Yayınevi @heraybirepsilon @e.s.mare @epope.ne.okuyor #epopei̇leelitoku #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f#okuyananneler #fantastikkitaplar #anahtar #mühür #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobinizhobimolsun #hobimreels
MühürS. Mare · Epsilon Yayınevi · 2020167 okunma