Kitaplıkta Nüfus Sayımı!
Bugün 500. kitabına kavuştu kitaplığım. Bu da aklıma ne getirdi: Birlikte bir hedefimiz olsun. Herkes kitaplığındaki kitap sayısını ve bu yılın sonuna kadar ulaşmak istediği hedefi yazsın, yıl sonunda aynı iletiyi yeniden açacağım, bakalım hedefimize ne oranda yaklaşabilmişiz. İlk ben başlatayım: Kitap sayım, 500. Hedefim, 600. Dipçe: Önemli olanın nicelik değil nitelik olduğunun, paylaşmanın değerinin farkındayım. Amacım çocuklarımıza kitap mirası bırakmak ve TV'nin yerini kitapların almasını sağlamak. Hoşuna gitmeyen görmezden gelebilir.
1000Kitap
··
16,4bin Gösterim
41 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Biz aktif olarak kütüphaneleri kullanan ve kullandıran bir dönemden geliyoruz,son dört beş yıldır satın alıyorum şu an 518 tane, bunlardan 27 sini daha okuyamadım,az kitap alıp kendimce dikkatli seçimlerle okuma yapmayı planlıyorum.Sizi de tebrik ederim.
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
Öğrenciyken ben de kütüphanelerden çıkmazdım. Tebrik ediyorum. 👏
Geçen yıl 500 e yakındı geçen gün saydım 206 tane varmış çoğunu bir okul kütüphanesine verdim ve şuan birazcık içim burkuldu :)) Yıl sonunda belki 250 olur :)
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
İnce bir davranış, tebrik ediyorum. 👏
46 kitabım var Hedef 60 Okunanlar 37 Ama daha kitaplığıma eklenecek çoook kitap var.
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
Hedefinize ulaşmanız dileğiyle. 👏
⭐⭐⭐👍😇
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
🙏
Üşenmedim saydım 300 imiş seneye 350 olması temennisiyle malum bitirdikçe alıyoruz ve kitap fiyatları gittikçe artıyor 🤦🏻‍♀️
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
Umarım hedefinize ulaşırsınız. Maalesef artıyor.
Reklam
Bir hedeften ziyade kendim için ve sallanan sandalyemde bundan yaklaşık 1000 yıl sonra falan, tıngır mıngır sallanırken, bir miras oluşturabilmek adına oluşturduğum bir kütüphanem var. Özellikle iki yıldır İbn Sina ekseninde de İslami eserler üzerinden yoğunlaştığım. Öyle ki artık kütüphaneyi Picasso'nun tablosu gibi estetize bir durumla kendince düz bir açıyla tutuyorum. Bir odayı, bir evi, genişçe bir evi kütüphane yapmak çok daha güzel bir fikir tabii. :) Mevlam ömrümüzce hayırlı okumalarla ve en az kitaplar kadar güzel, başka dostlarıyla eylesin..
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
Güzel düşünceler... 👏
Kitaplığımda 853 kitap var. Yıl sonu hedefim 820. Şöyle açıklayayım bu durumu: 150den fazla okumadığım kitap var elimde. Ve yıl sonuna kadar alış veriş yapmamaya çalışıyorum. Ve elimde bulunan birçok "saklamaya değmeyen" kitabı da sahaflara verip yerine "okumaya değen" kitaplar almak istiyorum. Bu da benim gibi olan her okuyucuya ilham olsun :)))
Mikail Balcı
Gönderi Sahibi
Tebrik ediyorum. 👏