Yorum
2021 72. kitabı
#kitapyorumu #yaralasar Selam yıldızlarım! Bugün “YaralaSar 2” ile geldim. Kapak bu sefer yeşil olmuş, ki bence mükemmel. Ama cidden sim sevmiyorum ya Cildi çıkartmadan okuduğum tek seri olabilir @maral_atmaca Kitaba gelirsem de Yankı’dan yıldım. Tabii bu onu çok sevmeme de engel değil. İnsanı aşırı güldürüyor gerçekten. Tabi bir sahnesi var… Oturup ağlayasım geldi resmen. Yankı’nın kendi içinde kişilik bölünmesi yaşaması insanı bazen delirtse de bir şekilde kendini bulabilmesi çok güzel oluyor. Aşırı sinir eden bir karakter değil yani. Fulya mıydı Funda mıydı (kızı bir gram sevmediğim buradan belli) o da zaten ayrı bir şey. Karakter insanı sinir krizine sokuyor adeta. Alaz Altuğ Sipahi… Ya sen ne mükemmel bir karaktersin. Evet her kitapta erkek karakterlere aşık olduğum doğrudur. Alaz da bu kitapta başı çekiyor. Sonraki kişi de Kuzey. İkisi de Yankı’nın hep yanında ve hep onu koruyorlar. Bir insanın kendini koruyacak birilerinin olması bence güzel ve özel. Yankı’nın ilk kitaptaki gibi hatalar yapmaması da bence daha çok artı içeriyor. Final… Final beni bitirdi, çünkü okuduklarımı yeniden anımsadım ve gözlerim doldu. Bundan sonraki kısımlarını da biraz hatırladım ve yeniden okumak için sabırsızlanıyorum. Bir an önce 3. kitap çıkarsa daha daha çok sevineceğim. Çünkü bu hikayeyi okumak ayrı bir keyif veriyor insana. Umarım sizde okursunuz. #maralatmaca #ephesusyayinlari #bookstagram #book #bookphotography #booklover #books #greenbook #yara #yarabandı #sar #yarasa #bat #kitap #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #nyksbook #temmuzunkitabı
İnceleme
Yaralasar - 2Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202111,3bin okunma