Yıllardır Suriye'den tutun da Afganistan'a kadar türlü eziyetlere maruz kalanların bugün kendi topraklarının hürriyeti için savaşmış Taliban'a karşı kadın haklarını bahane ederek eyleme kalkışmaları dertlerinin mücerret kadın değil Müslümanlar olduğunu fâş ediyor. Bu değirmene su taşıyan Müslüman kadınlara hayret ediyorum ben. Çifte standart, aşağılık batı taklidi tavırlar. Allah akıl fikir versin.
1.331 Gösterim
youtu.be/OB3mS060Q1E Ben şahsen buradaki gazetecinin yalan söylediğini düşünmüyorum(bilhassa ilk kısımda söyledikleri) Ana akım medya ne diyorsa üç aşağı beş yukarı sivillerden de aynısını duyuyoruz zaten. Erkek cinsine bunu yapan kadın cinsine de aynı şekilde davranır. Abd gibi bir terör devletini lanetliyor, ama evet Taliban gibi ehli sünnetin hangi yorumunu kullandığı muamma aşırı bir örgütten de Allah'a sığınıyorum.
Önceki 2 yanıtı göster
Ya hu hacetini ayakta giderdi diye kim mahkemeye çıkarılmış böyle saçmalıklara neden herhangi bi araştırma yapmadan inanıyorsunuz. Taliban genel af ilan etmişken birileri Amerika uçağına biniyorsa ve üstelik kanadına biniyorsa bunda da mı Taliban suçlu? Yarın Türkiye'de şeriat ilan edilse sabiha gökçenden de ücretsiz Batıya uçak kalksa farklı bir manzara olmaz. Zan üzerine kesin hükümler veriyorsunuz. Daha fazla meramımı anlatmak zorunda bırakmayın lütfen beni.
Allah akıl versin de özgurlugu için direnen kadınlara değil , 15 yaşındaki çocuklara göz dikecek kadar aşağılık olanlara versin .Hatta akıl fikir vermesin oylelerinin BELALARINI versin
15 yaşındaki çocuklara kim göz dikmiş? Haber kaynaklarınız yüzünüzü döne döne yüzsüzleştiğiniz Batı'lı haber ajansları olduğu ve sizin için de araştırmanın herhangi bir manası olmadığı için problem yok.
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Taliban topraklarinin hurriyeti icin savasiyorsa amacina ve konusuna odaklansin. Kadinlardan kiz cocuklarindan elini etegini ceksin. Ortacagdan kalma anlayisla insanlarin elini kolunu kesmek, recm etmek, burka giydirmek, ozgurlugunu kisitlamak, egitim hakkini elinden almak gibi uygulamalara son versin. Mustafa Kemal Ataturku ve Turkiye Cumhuriyetini ornek alsin. Biz de destekleyelim mucadelesini.
Önceki 2 yanıtı göster
Kendi toprakları için on yıllardır savaşan insanlara yol öğretme küstahlığından vazgeçin. Amerika yirmi yıldır kadınlara tecavüz ederken, çocukları katlederken nerdeydiniz? Mezkur şahsı hem neden örnek alacaklarmış? Zamanında insanlar şapka takmadığı için asılmadı mı? Güya kapanması için silah zoru dayatıldığını söylediğiniz insanlara yapılan muameleden daha da berbat bir şey değil mi bu? Haa yok, size göre asılanlar şapka takmadığı için değil vatana ihanetten asılmışdır kesin. Cumhuriyet kurulurken ilk maddeler arasında Türkiye Cumhuriyetinin dini dini islamdır ibaresi yer almasa acaba kaç kişi hayatta kalırdı?
Taliban değiştik dedi Fatih abi, bunu neye yoruyorsun
90'larda iktidara geldiklerinde ölçüyü yer yer kaçırdılar, insanlara şeriati katı bir şekilde uyguladılar, şimdi ise tecrübe kazanmışa benziyorlar Ümit abi, inşallah başarırlar da. Duamız bu yönde.
1 yanıtı göster