···Okunma: 14 Ağustos 2021 16:27 Yine yeniden bir Mira Yelkenci güzelliği okudum. Ne yazsa okurum dediğim favori yazarlarımdan biridir kendisi.
Yazdığı her kitapla beni yeniden kalemine aşık eden canım Mira’mın son çıkan kitabı Senden Gidemiyorum da diğer kitapları gibi harikaydı.
Dilara daha lisedeyken, üniversite öğrencisi olan üst komşuları Ömer’e aşık olur ve onun doğum gününde itiraf eder. Bunun çocuklukluk hevesi olduğunu düşünen Ömer ise üzerinde durmayıp bu aşka karşılık vermez ve Dilara yıkılır. Fakat 8 yıl sonra yeniden karşılaştıklarında kendini aşkın pençesinde bulan Ömer olur.
Genellikle yazarın kitaplarında hep erkek karakterlerinin aşkına, tavırlarına hayran olurdum ama bu sefer Dilara’nın aşkına hayran kaldım. Ömer ise tam bir türk erkeği klasında takıldığı için zaman zaman saçımı başımı yolma isteği uyandırdı bende.
Dilara’nın dik duruşuna, lafını esirgememesine ve büyük bir cesaretle aşkının arkasında durmasına bayıldım. Ömer beni bolca kızdırdığı için onunla aramız sonlara doğru düzeldi.
Çok güzel yazılmış oldukça sürükleyici bir kitaptı. Yazarın kaleminin böyle dizi tadında olmasına bayılıyorum. Ayrıca her kitapta olduğu gibi bu kitapta da aile kavramının ön planda olması çok hoşuma gitti.
Kitapta en sevdiğim kısım iki karakterin de mükemmel olmamasıydı. İkisinin de hataları, yanlış davranışları vardı fakat yazar öyle güzel işlemiş ki bir bakmışsınız iki karakteri de seviyorsunuz. Çünkü farkında olmadan karakterle bütünleşiyor ve onların yaşadıklarını kendiniz yaşamışsınız gibi hissediyorsunuz.
Favori romantik yazarlarımdan Mira Yelkenci’nin bir kitabını daha aşık olarak geride bıraktım. Yeni gelecek bebekleri dört gözle bekliyor, sizlere de mutlaka okuyun diyorum.