2021 108. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2021 01:27
Aşk Şiirleri Aziz Nesin'in 1983-1993 yılları arasında kaleme aldığı, aşka dair tüm duyguları içeren, aşkı anlatan duygu yüklü şiirlerden oluşan bir kitap. Mizahı, sert ve zaman zaman sivri diliyle tanıdığımız Aziz Nesin'den farklı bir Aziz Nesin var kitapta. Aşık, seven, tutkulu Aziz Nesin. Kitaptaki şiirlere oğul Ali Nesin'in birbirinden güzel desenleri de eşlik ediyor. Bir baba-oğul ortak yapımı olmuş kitap. İçerisinde çok güzel şiirler, çok anlamlı dizeler yer alan kitapta "Boşuna" şiiri bende bir tık öne çıktı sanki. --Boşuna-- "Sen yoksun Boşuna yağıyor yağmur Birlikte ıslanamayacağız ki Boşuna bu nehir. Çırpınıp pırpırlanması Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki Uzar uzar gider Boşuna yorulur yollar Birlikte yürüyemiyeceğiz ki Özlemlerde ayrılıklar da boşuna Öyle uzaklardayız Birlikte ağlayamayacağız ki Seviyorum seni boşuna Boşuna yaşıyorum Yaşamı bölüşemiyeceğiz ki" Bir de doğum günü kutlaması için yazdığı dizeleri çok sevdim "Sen iyi ki doğdun Ben iyi ki yaşıyorum Ne güzel şey Seni hâlâ seviyorum" Aşık Aziz Nesin'i tanımak için Aşk Şiirleri'ni mutlaka okuyun. Aşkla, sevgiyle, şiirle kalın.
Aşk ŞiirleriAziz Nesin · Nesin Yayınevi · 2024499 okunma
1.014 Gösterim