Tadını çıkarın!
Üniversite mezunu olup; araştırmayan, sorgulamayan, düşünme yoksunu cahiller, 25 yaş üstü ergenler, her türlü imkanı olmayı zenginlik sanıp hayat boyu vizyonsuzluğun nirvanasını yaşayan insanlar, teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi bilmeyen sığ beyinliler, bu çağ sizin çağınız...
8,2bin Gösterim
Yanlış üslup, doğru sözün katilidir demişler. Bence kitap okuyan bir birey olarak bu denli keskin ithamlarda bulunup eleştiri yapman hoş olmamış. Ama tabi üniversite mezunu ve düşünen bir birey olduğun için sen daha iyi bilirsin.
Psikoloji mezunusun! Senin daha iyi analiz etme kabiliyetin var! 😀
5 yanıtı göster
Keşke yapacağınız eleştirileri, beyan edeceğiniz fikirleri saygı çerçevesinde yapsanız.. En azından vizyon eleştirisi yapmaya hakkınız olurdu bi nebze.
Evet, yorumları okudum! İletileri beğenen arkadaşlara, ergen karılar diyen, ve ergen karılar dediği insanların bu iletiyi beğenmesi! Bu iletide, payına düşeni alıp, sinirlenip, bana kusanlar, Her paylaşımımdan bir genelleme çıkarıp, sadece ben buradayım demek için yorum yapanlar. Teşekkür ederiz. 👏
Gerçekten üslubunuzda bir sorun var, bunu artık tescilledim. Bazı yazılarınıza katılsamda çoğunluğunda ifade sıkıntısı yaşadığınızı düşünüyorum. Eminim ki tepkimi hoş karşılamayacaksınız hatta ve hatta aynı tepkide de ısrarınızı sürdüreceksiniz. Şimdi takibi bırak, engelle de dersiniz... Ama merak ediyorum daha ne kadar sürecek bu haliniz diye. :))
Önceki 2 yanıtı göster
Rica ederim engellemeyin, siz olmasanız ne yaparız biz.! 😀
Sacma bir genelleme olmuş kişi standartlarını kendisi belirler
Kendiniz belirleyiniz efendim. 🤗
Eleştiri sanılan bu boş sızlanmalar karşıma çıkmasın diye bu çarı engellemem mi gerekiyor?
Bir tane boş beyin daha. Engellemen gerekiyor.
12 yanıtı göster