Değerli 1K okurları, Sn. Mehmet Y. 'ın yapmış olduğu hediye kitap etkinliğinden esinlenerek benzerini şiir kitabım için yapmak isterim. Ben de bu sınırı 25 kişi olarak belirleme kararı aldım. Takdir edersiniz ki öğrenci olduğum için kargo ücretini karşı ödemeli olarak, PTT'nin 3 TL'ye kitap gönderme kampanyası ile göndereceğim. :) Şiir severleri ve henüz yolun başında olan acizane şiirlerimi okumak isteyenlerin, yorumla "okumak istediklerini" belirtmelerini isterim. Belirtmem gerekir ki, Yar Hüznüyle Geldi - Vedasız Gitti kitabı, kıymetli büyüğüm Sevil Kıran Arslanoğlu ile birlikte çıkardığımız iki kapaklı bir şiir kitabı çalışması oldu. Okumak isteyenlere şimdiden kıymetli zamanlarını ayırdıkları için teşekkür ederim.
Ben de okumak isterim, fakat sanırım 25 sınırını aşmış istekler, artık Türkiye'ye ilk yapacağım yolculukta kendim alırım :) Kitabınızın okuru bol olur inşallah Demet hanım.. Bu arada böyle etkinliklerin yapılması, 1k'da yazar ve şairlerin aslında sandığımızdanda daha fazla olduğunu gösteriyor bizlere.. Böyle etkinliklerin devamının gelmesi dileğiyle..
Demet Delikanlı
İlginiz için hepinize tüm samimiyetimle teşekkür etmek istiyorum. Kitabımızın çıktığı o ilk gün hissettiğim heyecanın benzerini yaşıyorum şu an.
Söze nasıl girmeli, ne demeliyim bilmiyorum ama ilk defa ücretsiz bir yazarın kitabını talep ediyorum. İnanın ki, benim için bir ilk. O da imzalı olması adına. Şimdiden çok teşekkür ederim. Yazım hayatınızda başarılarınızın artarak devam etmesi temennisiyle. Sevgilerimle...
Demet Hanım kitabınızı okumak isterim. Ayrica İmzalı olursa daha çok mutlu olurum :)
Demet Delikanlı
Elbette. :)
Sonuncu olarak okumak isterim ama ilk 25 te deģilim galiba :)
Yazmama gerek yok nasıl olsa önceden kaskoluydum:)
Listemde ama kendim almayı tercih ederim. Öğrencilere verin siz.